Filmkehely

Blogunkon filmes kritikákat, híreket, újdonságokat, élmény beszámolókat találhattok, naponta frissülő tartalommal! Elérhetőség: Filmkehely@gmail.com

Filmkehely a facebookon!

Vigyázat! A következő film mellékhatásaiként felléphet áll leesés!

2013.05.11. 11:55 :: E. Bálint


 

Emily (Rooney Mara) és Martin (Channing Tatum) fényűző életet éltek, mindenük megvolt, amire csak vágytak, egészen addig, míg Martin belső kereskedés miatt börtönbe nem került. Miután Martint kiengedik Emily összeroppan és megpróbálja megölni magát. Kórházba kerül, onnan pedig pszichológushoz, Dr. Jonathan Banks-hez (Jude Law). John persze egyből pirulákkal tömi, ezeknek pedig előjönnek a mellékhatásai... Emily elkezd alva járni. Ezért konzultál John Emily régi pszichológusával, aki egy új szert ajánl. A filmben ekkor egy bámulatos csavar következik, ami meghatározza a film következő egy/másfél óráját.


Ezt a filmet látni kell. Végig csavaros és izgalmas. Minden képkockát imádtam. A végén ahogy összeáll a kép zseniális. Ahogy átvált a film krimibe, még izgalmasabb lesz. A színészi játékkal nem voltam teljesen megelégedve, de a két főszereplő (Jude Law és Rooney Mara) eszméletlen jók. Tényleg remekül alakítanak! Egyetlen egy hibája volt a filmnek. A kamera. Egy-egy jelenetnél nagyon homályossá vált a kép, de ennek is valahogy meg volt a hangulata. Tehát ez sem igazi hiba, csak nekem nem tetszett.

Az operatőri munkától eltekintve ez a film csodálatos. Csavaros, fordulatos, izgalmas. Ez a három szó jellemzi végig a filmet. Nekem a Mellékhatások nagyon elnyerte a tetszésem és valahova az Eredet környékére rangsorolom (ami kis szó). Azok is imádni fogják akik nincsenek oda a krimikért. A forgatókönyv írók, a rendező és a színészek is is nagyon kitettek magukért. Kétségtelenül az eddigi év legjobb mozifilmje. A Mellékhatásokat csak ajánlani tudom. 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló kritika film mozi blog.hu filmek mellékhatások filmkehely

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkehely.blog.hu/api/trackback/id/tr695294929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása