Filmkehely

Blogunkon filmes kritikákat, híreket, újdonságokat, élmény beszámolókat találhattok, naponta frissülő tartalommal! Elérhetőség: Filmkehely@gmail.com

Filmkehely a facebookon!

Végjáték

2013.05.09. 15:57 :: E. Bálint

A Végjáték című kaland, sci-fi Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Ben Kingsley, Viola Davis, Abigail Breslin és Harrison Ford főszereplésével 2013. november 1-jén fog a mozikba kerülni.

Egy idegen faj megtámadta a Földet, de szerencsére  Hyrum Graff tábornok (Harrison Ford) egybegyűjti a legbriliánsabb ifjú elméket, és elkezdi őket kiképezni. Egy tehetséges fiú (Asa Butterfield) lesz a film középpontjában, aki minden akadályt legyűr és éppen ezért a jövő nagy reményét kezdik el látni benne.

Mit várok a filmtől? Valószínűleg egy nagyon sokáig és nagyon jól felvezetett (látványos) végső csatában a film végén egy klisés fordulatot vesz a történet, amikor minden veszettnek látszik. Ezután hősünk egy rögtönzött ötlettel mindenkit megment. Nem tudom, hogy miért nem fűzök sok reményt a filmhez, de valahogy engem se a történet, se az előzetes nem fogott meg. (Az biztos, hogy Ben Kingsley komolyabb szerepet tölt majd be, mint a Vasember 3-ban. Ez már is egy jó pont!) Remélem kellemeset fogok csalódni és valójában egy remek alkotást látok majd. Novemberben kiderül.

Szólj hozzá!

Címkék: kritika blog.hu filmek előzetesek filmkehely

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkehely.blog.hu/api/trackback/id/tr155290450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása