Filmkehely

Blogunkon filmes kritikákat, híreket, újdonságokat, élmény beszámolókat találhattok, naponta frissülő tartalommal! Elérhetőség: Filmkehely@gmail.com

Filmkehely a facebookon!

Trónok harca 3. évad

2013.03.13. 15:23 :: E. Bálint

A HBO legsikeresebb sorozata, vagyis a Trónok harca folytatódik! A 3. évad premierje március 31-én lesz, már nagyon várom.

Feliratos előzetes:




Az előző két évad nekem nagyon tetszett. Látványos volt, izgalmas és az állandó viszályok mellett soha sem tudhattad biztosan, hogy ki barát, ki ellenség. Élvezetes volt nézni, természetesen aki olvasta a könyvet annak nem lesznek nagy meglepetések, de annak is ajánlom a sorozatot, aki már oda-vissza fújja a történetet, hiszen a sorozat egyszerűen hibátlan! Minden részben történik valami váratlan, valami ami arra késztet, hogy megnézz még egy részt. Minden van benne, ami csak kell! A szereplők ahol csak bírják ott tesznek keresztbe a másiknak, így a folytonos kavarás mindig fenntartja az érdeklődésed. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom, egyszerűen zseniális, az összes rész izgalmas! A Gyűrűk ura óta, a műfajban ez a legjobb. Aki szereti a középkori stílusú filmeket csapjon le rá!

Szólj hozzá!

Címkék: blog.hu Sorozatok Hírek Trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://filmkehely.blog.hu/api/trackback/id/tr675132868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása